maandag, 15. juli 2019 - 13:34 Update: 15-07-2019 14:28

Spookrijdster (69) overleden bij ernstige aanrijding A15

ravage-aanrijding-snelweg
Foto: FlashphotoNL
Maasvlakte

Zondagavond laat is op de A15 op de Maasvlakte richting Rotterdam rond 22.30 uur een 69-jarige vrouw overleden bij een aanrijding. 'Twee andere bestuurders raakten gewond. Voorafgaand aan het ongeval kregen agenten meerdere meldingen van spookrijden', zo laat de politie maandag weten.

Spookrijdster

De 69-jarge vrouw uit Baarland reed om nog onduidelijke redenen tegen de richting in frontaal tegen een tegemoet komende 44-jarige bestuurder uit Rozenburg. Een derde bestuurder, een 62-jarige man uit Oostvoorne, kon de bestuurder uit Rozenburg niet meer ontwijken en botste ook tegen hem aan. 

Reanimatie

Geprobeerd is de 69-jarige vrouw te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten. Zij overleed ter plekke. De bestuurder uit Rozenburg zat bekneld en is zwaar gewond overgebracht naar het ziekenhuis. Ook de man uit Oostvoorne is gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Ravage

De ravage was enorm. Een aantal auto’s raakten door brokstukken beschadigd. De snelweg richting de Maasvlakte was een tijdlang helemaal afgesloten. Het onderzoek van de technische ongevallendienst is nog in volle gang.

Categorie:
Provincie: