woensdag, 16. september 2020 - 17:21 Update: 16-09-2020 17:24

Politie beëindigt ontvoering en arresteert vier mannen

agenten-politieauto
Foto: Archief EHF / foto ter illustratie
Zevenbergschenhoek

De politie heeft dinsdagmiddag op de A16 een ontvoering beëindigd. 'Het gewonde slachtoffer werd bevrijd en de vier ontvoerders werden gearresteerd', zo laat de politie woensdag weten.

Auto Spaans kenteken

Agenten zagen rond 16.30 uur een auto met een Spaans kenteken rijden, die zij wilden controleren. De auto werd bij een tankstation tot stilstand gebracht. In de auto zaten vijf mannen. Een van hen sprak volgens zijn zeggen Nederlands. 

Gewond

Hem werd gevraagd even uit de auto te komen. Hij bleek gewond en vertelde dat hij door de andere inzittenden was mishandeld. De agenten vermoedden dat hij door het viertal was ontvoerd. 'De vier mannen werden aangehouden en door andere agenten naar een politiecellencomplex gebracht. De mannen zijn in de leeftijd van 24 tot en met 51 jaar en zonder vaste woon- of verblijfplaats', aldus de politie.

Politieonderzoek

Het slachtoffer, een 60-jarige man uit Bergen op Zoom bleek mishandeld te zijn. Hij was geslagen en diverse keren gestoken. De man werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij verliet na behandeling het ziekenhuis. De politie vermoedt dat hij door het viertal is ontvoerd en stelt een onderzoek in naar wat er is gebeurd. De ontvoerders kregen woensdagmiddag te horen dat ze voorlopig vast blijven zitten.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: