zaterdag, 8. april 2023 - 9:53

Drie aanhoudingen en vondst amfetamine

Aanhouding op straat
Foto: Politie
Raamsdonkveer

Bij toeval is er vrijdagavond in Raamsdonksveer een grote hoeveelheid amfetamine gevonden in een woning. Drie vluchtende verdachten zijn opgepakt.

Op vrijdag 7 april 2023 om 16.30 uur is er een drugsactie gericht op een mogelijke dealer vanuit een woning aan de Baksweer. Voorzichtig wordt de woning rondom ‘dichtgezet’ zodat vluchtende verdachten aangehouden kunnen worden. Enkele agenten bonken op de voordeur om die open te maken. Op het moment dat de agenten naar binnen gaan zien ze dat er op een dak drie mannen wegrennen. Deze mannen worden kort na elkaar aangehouden. Maar dan blijkt dat ze uit een appartement boven de binnengevallen woning gevlucht waren.

Amfetamine

Er wordt direct in die woning een onderzoek gestart. Daar vinden de agenten 93 kilo witte substantie. Specialisten van de politie komen ter plaatste en testen de stof. Dat blijkt amfetamine te zijn. Het drietal, de bewoner, een 26-jarige man uit Waspik en een 44-jarige man zonder bekende verblijfplaats in Nederland worden naar het bureau gebracht. De woning wordt als plaat delict behandeld en de (forensische)recherche start een onderzoek. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: