zondag, 24. september 2006 - 20:38

Hagenaar belandt met voertuig in opvangwoning

Den Haag

Door nog onbekende oorzaak is een 23-jarige Haagse automobilist zaterdagochtend rond 5.45 uur de macht over het stuur verloren en met zijn auto dwars door de gevel van een opvangwoning aan de Duivelandsestraat gereden. De bestuurder liep bij deze aanrijding een verwonding aan zijn hand op.

In de auto zat een nog een tweede man, een 31-jarige Hagenaar. Deze man raakte bij de aanrijding bekneld en is door de brandweer uit het voertuig bevrijd. Het slachtoffer is met ernstig hoofdletsel opgenomen op de intensive care van het Westeinde ziekenhuis in Den Haag. De bestuurder van de auto verklaarde later tegen de politie dat hij niet in het bezit was van een rijbewijs. De man is in voorlopige hechtenis gesteld.

Het pand waar de Hagenaar tegenaan reed, is een opvangwoning voor begeleid wonen. Op het moment van de aanrijding bevonden zich een aantal kinderen en begeleidsters in de woning. Geen van hen raakten gewond. Om de geschrokken kinderen een beetje te troosten kregen zij allemaal een traumabeertje uitgereikt.
Provincie:
Tag(s):