vrijdag, 31. maart 2006 - 8:20

Passagier komt om het leven bij slippartij

Dordrecht

Bij een eenzijdig ongeval is een 20-jarige man uit Dordrecht om het leven gekomen. Op donderdagavond 30 maart 2006 reed een personenauto over de Mijlweg in Dordrecht vanuit de richting van het centrum. In een bocht slipte de auto, ging aan de linkerkant de weg af, ramde een reclamepaal en belandde op zijn kop. In de auto zaten drie personen.

Een 20-jarige man uit Dordrecht die als passagier in de auto zat, overleed aan zijn verwondingen. De bestuurder, een 20-jarige man uit Dordrecht, is voor onderzoek overgebracht naar een ziekenhuis in Dordrecht waar hij ter observatie is opgenomen. In de wagen zat ook een 20-jarige vrouw uit Dordrecht. Zij raakte ernstig gewond en de ambulance bracht haar over naar een ziekenhuis in Rotterdam. Daar onderzocht men eventueel letsel bij de vrouw aan haar hoofd en been..

De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht. In eerste instantie weet de bestuurder dat niet meer. De politie kijkt in het onderzoek onder andere of ze kan vaststellen of de auto te snel reed. De bestuurder had geen te hoog alcoholpromillage.
Provincie:
Tag(s):