maandag, 10. december 2007 - 20:01 Update: 04-09-2018 21:30

Innovatie: frisdrank uit de keukenkraan

Amsterdam

Het is nu mogelijk om elke dag een heerlijk gekoelde SiSi uit de keukenkraan te tappen. De afgelopen jaren heeft SiSi in samenwerking met een Engelse technische universiteit een innovatief apparaat ontwikkeld dat het mogelijk maakt om water de mineralen van zuiver bronwater mee te geven, eventueel koolzuur toe te voegen en (bijna) elke fruitige smaak SiSi te laten aannemen. Aangesloten op de waterleiding zorgt de koelfunctie van de dispenser voor een ijskoude SiSi uit de kraan.

De dispenser kan eenvoudig zelf onder de gootsteen, in het keukenkastje geinstalleerd worden. De verwisselbare containers bevatten zeer geconcentreerde (fruit)extracten. Eenmaal geinstalleerd is de dispenser goed voor gemiddeld een jaar SiSi uit de kraan.

Een woordvoerder van SiSi: "Door gebruik te maken van aansluitingen op de keukenkraan besparen we op transport- en verpakkingskosten. Dat merkt de consument direct in de portemonnee" En voegt daar lachend aan toe: "En aan gewicht in de boodschappentas natuurlijk!".

Door het verlaagde suiker- en caloriegehalte mag SiSi elke dag gedronken worden. De fruitdranken dragen dan ook het 'Ik Kies Bewust logo'. Met een aansluiting op de keukenkraan is de consument elke dag verzekerd van een koude en verantwoorde SiSi.

Omdat smaken nu eenmaal verschillen zijn bijna alle varianten van SiSi leverbaar. Zowel SiSi Sinas, SiSi No Bubbels als SiSi Frizzr, in al hun fruitige smaken. Uiteraard kunnen gekozen smaken zonder problemen worden gewisseld. Per aansluiting zijn drie smaken tegelijkertijd mogelijk.

Het is te vroeg om over exacte kosten van een aansluiting op SiSi uit de kraan te praten. Wel zeker is dat in vergelijking met de pakken en flessen SiSi de aansluiting (relatief) vele malen voordeliger zal zijn.

In verband met de kwaliteit en de druk van het leidingwater is nog niet elke regio geschikt voor SiSi uit de kraan. Consumenten kunnen op Sisi uit de kraan de postcode check doen om te zien of SiSi uit de kraan al in hun buurt beschikbaar is.

Categorie:
Tag(s):