donderdag, 12. juni 2008 - 15:17 Update: 26-02-2018 8:14

Politie onderzoekt vermissing

Groningen

De politie onderzoekt de vermissing van de 15-jarige vrouw uit Amersfoort. De vrouw verbleef tot haar verdwijning in de jeugdinrichting Het Poortje in Groningen. Zij is dinsdag 3 juni weggelopen tijdens begeleid winkelen in de stad Groningen. Ze is vermoedelijk in de richting van het station gelopen. Sindsdien is er niets meer van haar vernomen.

De vrouw heeft een blanke huidskleur en is 15 jaar oud. Zij is 1.65-1.70 meter lang en heeft bruin, lang krullend haar. Ze droeg een grijze joggingbroek met witte spikkeltjes en elastiek in de pijp.

Verder droeg ze een zwart/witte horizontaal gestreept shirt met lange mouwen en witte oude gympen. Ook droeg ze een zwarte jas met een bontkraag en zilveren steentjes op de linkerborst. Anna draagt in beide oren een oorknopje met strass stenen en onder haar onderlip heeft ze een piercing. Ze is te voet vertrokken.

De politie onderzoekt de vermissing van dit meisje en vraagt mensen die informatie hebben over haar verblijfplaats of haar ergens gezien hebben contact op te nemen met Regiopolitie Groningen, via het landelijke telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Categorie:
Provincie:
Tag(s):