maandag, 17. februari 2014 - 21:51 Update: 03-07-2014 0:42

Aap valt Lady Gaga aan tijdens opname videoclip

Een schattig diertje. Zo zag Lady Gaga de plompe lori.

Ze wilde het exotische beestje gebruiken in een van de scènes voor de videoclip bij haar single G.U.Y. (Girl Under You), maar werd tijdens de opnames gebeten. Dit melden verschillende media op basis van berichtgeving in The New York Times.

De plompe lori is een primaat die uitsluitend voorkomt in Zuid-Oost Azië. Hij lijkt heel lief met zijn grote ogen en zachte vacht. Maar dat is slechts schijn, want toen hij uit zijn kooi mocht, zette hij ineens zijn vlijmscherpe tandjes in Lady Gaga. De zangeres kwam er met een bijtwond vanaf en de lori werd direct teruggestopt in zijn kooi, zo meldt The New York Times. Een bron vertelde aan de krant dat de excentrieke zangeres niet boos  was en er zelfs om kon lachen. Waar de zangeres precies gebeten is, vermeldt de krant niet, maar ze heeft in ieder geval geen ernstige ziekte opgelopen door de apebeet.

Er werd behalve de lori ook een baby-kangoeroe bij de opnames gebruikt. Beide dieren werden overigens uit de video geknipt. De lori die Lady Gaga gebeten heeft, is dus niet te zien in de clip.

Categorie: