zaterdag, 18. april 2015 - 12:15 Update: 18-04-2015 21:11

Duo Nick en Simon stopt na vier seizoenen met The Voice Kids

Hilversum

In het programma RTL Late Night maakten Nick en Simon vrijdagavond bekend dat zij gaan stoppen als coaches bij The Voice Kids.

Simon Keizer in RTL Late Night: 'Wij gaan wat afstrepen. Wij hebben besloten om niet meer mee te doen met The Voice Kids.' Nick Schilder: 'Het is een mooi moment. We hebben de overwinning eindelijk binnen. Je moet stoppen op je hoogtepunt', grapt hij. Het was hun pupil Lucas die dit jaar het zangprogramma voor kinderen won.

Het Volendamse duo Nick (31) en Simon (30) was vanaf het eerste seizoen bij de talentenjacht voor kinderen betrokken. Voor zover bekend blijven de andere coaches Marco Borsato en Angela Groothuizen wel verbonden aan het programma.

Het tweetal heeft besloten te stoppen omdat hun agenda  te vol is. Nick in RTL Late Night: 'We doen een hoop, elk programma dat we op tv hebben gedaan, hebben we opgestart. The Voice Kids was het vierde seizoen, de koek was niet op, maar het is te druk.'

En verder: 'Het is ontzettend leuk om te doen. We sluiten ook niet uit dat we misschien nog een keer terugkeren in die stoelen, maar we gaan voorlopig even andere dingen doen op tv.

Categorie: