donderdag, 3. augustus 2017 - 15:30 Update: 05-08-2017 11:17

BlikopNieuws.nl biedt nu gegarandeerde plaatsing van uw persberichten

BlikopNieuws.nl biedt nu gegarandeerde plaatsing van uw persberichten
Foto: BlikopNieuws/BON
***Persbericht***

Omdat wij steeds meer verzoeken krijgen om persberichten op www.blikopnieuws.nl te plaatsen is het voor iedereen vanaf nu mogelijk om van te voren één of meerdere plaatsingen in te kopen door middel van een zogenaamde strippenkaart waarbij geldt: één strip is één gegarandeerde plaatsing van uw persbericht op www.blikopnieuws.nl.

Gegarandeerde plaatsing

Heeft of werkt u voor een bedrijf, pr-bureau, stichting, club, overheidsinstantie etc. en stuurt u regelmatig persberichten naar de media maar worden deze bijna nooit geplaatst, dan kunt u zich vanaf nu tegen een vergoeding verzekeren van gegarandeerde directe plaatsing van uw persbericht op de maandelijks door 400.000 bezoekers bekeken nieuwssite www.blikopnieuws.nl. 

BizzPress-pagina

Onze nieuwsredactie zorgt er voor dat het door u naar adverteren@blikopnieuws.nl gemailde persbericht snel online wordt gezet op de compleet nieuwe 'BizzPress-pagina' op www.blikopnieuws.nl zodat u bericht direct kan worden gelezen door ons grote lezerspubliek. Bovendien kunnen wij uw persbericht voorzien van bijpassende foto's uit ons eigen beeldarchief waardoor uw persbericht nog meer opvalt.

Bezoekers, zoekmachines en overname door andere media

Uw persbericht blijft na plaatsing online staan en is dus voor zowel bezoekers, zoekmachines èn de media direct vindbaar. Uw persbericht wordt door de online kracht (pagerank) van www.blikopnieuws.nl beter gevonden door zoekmachines zoals Google. Standaard zullen al uw persberichten die op onze speciale 'BizzPress-pagina' worden geplaatst ook door andere media mogen worden gebruikt. Daarmee heeft u dus tevens een extra kans dat uw persbericht ook elders wordt geplaatst.

Incidenteel een enkel persbericht of een abonnement

Het grote voordeel is dat u vanaf nu zelf kunt bepalen hoeveel plaatsingen van persberichten u van te voren inkoopt, door een voordelig abonnement te kiezen uit één van de vele kortingsstrippenkaarten. U kunt vervolgens zelf aangeven wanneer een persbericht moet worden geplaatst door het simpelweg te mailen naar ons speciale e-mail: adverteren@blikopnieuws.nl. Het is daarnaast natuurlijk ook mogelijk om incidenteel een enkel persbericht aan te bieden voor plaatsing door de aanschaf van strippenkaart 'A', die recht geeft op één gegarandeerde plaatsing. Kijk voor de tarieven voor het incidenteel of via een abonnement plaatsen van uw persbericht op onderstaande tarievenkaart. 

Korting bij grotere aantallen

Het tarief per plaatsing is afhankelijk van de hoeveelheid ineens ingekochte strippen. Eén strip staat voor één plaatsing van een persbericht. Hoe meer strippen u van te voren ineens inkoopt hoe lager de gemiddeld prijs per plaatsing wordt. Op onderstaande tarievenkaart kunt u zelf bepalen welk type strippenkaart en dus welk aantal plaatsingen voor u het meest voordelig is. Dus bent u van plan om vaker een persbericht bij www.blikopnieuws.nl te publiceren, dan bieden wij een daarvoor een kortingsstrippenkaart aan. De strippenkaart is na betaling van de factuur een jaar geldig.  

Extra optie plaatsing 'upgraden'

www.blikopnieuws.nl biedt u daarnaast 2 extra opties om uw persbericht naast de plaatsing op de 'BizzPress-pagina' ook tussen het nieuws te laten meedraaien op een categoriepagina en/of de voorpagina. Dit doet u door simpelweg in uw mail naar ons aan te geven op welke van de 12 provinciepagina's en/of op welke categoriepagina: 'Auto', 'Digitaal', Economie', 'Gezondheid', 'Glossy', 'Sport', 'Wetenschap', 'Buitenland' of 'Blikop112' u het persbericht ook wil laten verschijnen. Dus als u in u mail met uw persbericht bijvoorbeeld aangeeft 'Gezondheid' dan zal het ook te zien zijn op de 'Gezondheid'-pagina van www.blikopnieuws.nl.

Indien u gebruik maakt van bovenstaande optie dan zal uw persbericht op de hoofdpagina van de betreffende categorie helemaal bovenaan verschijnen. Het bericht zal vervolgens geleidelijk naar beneden zakken afhankelijk van de nieuwere berichten die daarna worden geplaatst.

Plaatsing 'Voorpagina'

Wilt u dat uw persbericht ook op de voorpagina van www.blikopnieuws.nl wordt geplaatst dan kunt u kiezen voor deze extra optie. Dit doet u door simpelweg in uw mail met uw persbericht naar ons de vermelding 'Voorpagina' op te nemen. Uw persbericht wordt dan tevens opgenomen op de voorpagina waardoor het ook daar tussen het nieuws meedraait en vervolgens geleidelijk naar beneden zal zakken afhankelijk van de nieuwere berichten die daarna op de voorpagina worden geplaatst. Kijk voor de tarieven voor deze extra opties om uw persbericht te upgraden op onderstaande tarievenkaart. 

Waardepunten plaatsing van uw persbericht

- Publicatie op onze speciale 'BizzPress-pagina' op www.blikopnieuws.nl: 1 strip
- Publicatie op onze speciale 'BizzPress-pagina' en op onze provincie- of categoriepagina op www.blikopnieuws.nl: 2 strippen
- Publicatie op onze de speciale 'BizzPress-pagina' en op onze provincie- of categoriepagina en op onze voorpagina op www.blikopnieuws.nl: 3 strippen

Tarieven strippenkaarten

Kaart A: 1 strip, 150,- euro (excl.21% B.T.W.)

Kaart B:  5 strippen, 675,- euro (excl.21% B.T.W.) 10% korting

Kaart C: 10 strippen, 1215,- euro (excl.21% B.T.W.) 19% korting

Kaart D: 20 strippen, 2187,- euro (excl.21% B.T.W.) 27% korting

Kaart E: 40 strippen,  3937,- euro (excl.21% B.T.W.) 34% korting

Kaart F: 80 strippen,  7087,- euro (excl.21% B.T.W.) 41% korting

Tarief voor een strippenkaart van meer dan 80 strippen op aanvraag. 

Tarieven extra opties

Verder biedt www.blikopnieuws.nl u de mogelijkheid om uw persbericht door onze redactie te laten schrijven of herschrijven:

- Het schrijven van uw persbericht: tussen de 300,- en 350,- (excl.21% B.T.W.)
- Het herschrijven van uw persbericht: tussen de 150,- en 200,- (excl.21% B.T.W.)
- In de tekst van het persbericht kunnen wij een directe doorlink naar uw/een website toevoegen: 100,- (excl.21% B.T.W.)
- Indien u zelf geen rechtenvrije foto/afbeelding/logo heeft dan plaatsen wij een toepasselijke rechtenvrije stockfoto (indien beschikbaar) uit ons eigen fotoarchief. De kosten hiervoor bedragen 100,- (excl.21% B.T.W.). Vanaf Strippenkaart D of hoger is deze optie gratis. 

Strippenkaart bestellen

Wilt u één van de strippenkaarten aanschaffen mail dan een verzoek naar adverteren@blikopnieuws.nl en geef aan om welke strippenkaart het gaat. U ontvangt dan van ons de factuur per e-mail retour. Wanneer deze is voldaan kunt u uw persberichten ter plaatsing aanbieden via adverteren@blikopnieuws.nl

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Heeft u nog vragen naar aanleiding van bovenstaande mail ons gerust op adverteren@blikopnieuws.nl of bel 06-15042208/06-53339633. 

Directe link naar onze 'BizzPress-pagina'

Kijk voor alle voorwaarden op onze 'Over BizzPress'-pagina.

Bedrijfsinformatie

De site www.blikopnieuws.nl is eigendom van:

Blik op Nieuws B.V.
K.v.K.nr: 30229874 te Amsterdam 
B.T.W. nr. NL 8184.32.470.B01
ABN-AMRO rekeningnr. 42.86.44.589 t.n.v. Blik op Nieuws B.V.
IBAN : NL56ABNA0428644589 BIC : ABNANL2A

Categorie:
Provincie: