dinsdag, 23. februari 2016 - 8:01 Update: 24-02-2016 8:31

'Voormalig KLM-baas Camiel Eurlings door ex-fotomodel aangeklaagd voor mishandeling'

Camiel Eurlings door ex-model aangeklaagd voor mishandeling
Foto: Frank van den Berg
Amsterdam

Oud-politicus en voormalig baas van de KLM, Camiel Eurlings, is aangeklaagd voor mishandeling en het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel. De zaak is ingediend door een ex- fotomodel, meldt Quote.

Eurlings advocaat Geert-Jan Knoops in het blad weten dat zijn cliënt 'niet inhoudelijk wil ingaan op deze affaire, en heeft daar zijn redenen voor.' Volgens het voormalige model, die in het buitenland woont, zou ze afgelopen oktober tijdens een feestje in Bloemendaal door Eurlings zijn aangevallen. Ze zou zo verluidt onder meer oogletsel, gescheurde oorlellen en een gebroken elleboog hebben opgelopen. De identiteit van het kennelijke slachtoffer en de precieze toedracht voor de mishandeling zijn vooralsnog onbekend. Het 'slachtoffer' zou in Haarlem aangifte hebben gedaan van de mishandeling.

Volgens de advocaat van Eurlings, advocaat Geert-Jan Knoops, wil Eurlings niet ingaan op de affaire. Gedurende zijn tijd bij KLM werd Eurlings veelvuldig in verband gebracht met fotomodellen, waarmee hij in, onder meer, Brazilië en Zuid-Frankrijk werd gespot.

Categorie:
Provincie: