woensdag, 15. februari 2017 - 11:39 Update: 15-02-2017 16:22

'Zonder Garrix was strikken Justin Bieber voor Pinkpop niet gelukt'

Justin Bieber hoofdact bij Pinkpop
Foto: Archief EHF
Landgraaf

Het 22-jarige tieneridool uit Canada Justin Bieber komt dit jaar als hoofdact naar het 3-daagse popfestival in het Limburgse Landgraaf.

De zanger sluit op zaterdag 3 juni, de eerste dag van het festival, de avond af. Dat heeft Pinkpop woensdag bekendgemaakt.

Geruchten

Er gingen al eerder geruchten over de komst van Justin Bieber zeker nadat bleek dat zijn boede vriend Justin Bieber Martin Garrix naar het festival komt. Pinkpop-baas jan Smeets denkt dat het zonder de komst van Garrix niet gelukt was om Justin  Bieber te strikken, zo schrijft de lokale omroep L1.  Garrix en Bieber gaan deze zomer ook samen op tournee en zijn al op meerdere Europese festivals geboekt.

Act samen

De twee artiesten gaan waarschijnlijk ook op Pinkpop samen iets doen op het podium. Smeets tegen L1: 'Dat wordt nog heel speciaal.' Maar wat het duo precies gaat doen, wordt pas bekendgemaakt tijdens de perspresentatie op 8 maart.

Justin Bieber verkocht  wereldwijd meer dan vijftien miljoent albums en 26 miljoen singles. Hij kreeg twaalf American Music Awards, vijftien Billboard Awards, één Grammy Award, twee BRIT Awards en 21 MTV Europe Music Awards.  De 22 jarige Justin Bieber een van de populairste artiesten ooit.

Categorie: