woensdag, 30. december 2015 - 20:18 Update: 31-12-2015 12:05

Twee mannen ontvoerd bij autobedrijf in Breda

Mannen door nep-arrestatieteam ontvoerd
Foto: Politie
Breda

In Breda zijn dinsdag twee mannen ontvoerd bij een autobedrijf. Dinsdagochtend om 11.20 uur vond vanuit autobedrijf Rene de Koning Auto’s aan de Aardenhoek in Breda een ontvoering plaats van 2 mannen.

De slachtoffers zijn de 21 jarige G.H. uit Sprundel, gezet postuur, donker haar en gekleed in een opvallend lichtblauw jogging/trainingspak met witte strepen, witte sokken en slippers en de 42 jarige R.de K. uit Schoondijke, gekleed in een spijkerbroek met donkerblauwe trui met capuchon.

Namens de Hoofdofficier van Justitie in Breda is de politie voor een veilige terugkeer dringend op zoek naar de verblijfplaats van beide slachtoffers. 

Nep arrestatieteam

Ook is de politie op zoek naar de daders van de ontvoering waarvan naast enkele beeldopnames slechts een summier signalement bekend is zoals de kleding die te zien is op bijgaande beeldmateriaal.  Een van de daders droeg een zwart kort jack met achterop een politielogo. Ze maakten gebruik van een blauwe Volkswagen Transporter met zwaailicht en het valse kenteken 26-BX-NT. Ze zijn met hun slachtoffers weggereden in de richting van de Heusdenhoutseweg in Breda. Verdere vluchtrichting is onbekend.

Bij de zoektocht naar aanleiding van een ontvoering in Breda heeft de politie gisteren een inval gedaan in een pand in Chaam. De ontvoerden zijn daar niet aangetroffen.

Overval op gezin als arrestatieteam

Op 12 februari van dit jaar vond er in Breda een overval plaats door mannen die zich voordeden als arrestatieteam van de politie. Ook hier werd er gebruik gemaakt van een donkere auto met een blauw zwaailicht. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: