donderdag, 31. december 2015 - 11:23 Update: 31-12-2015 15:52

'Mogelijk verkeerde persoon ontvoerd in Breda'

Inval in zaak ontvoering Breda
Foto: Politie
Breda

Het is niet ondenkbaar dat de ontvoerders in Breda de verkeerde persoon hebben meegenomen. Dit zegt de stiefvader van Rien de Koning tegenover Omroep Brabant.

‘Mijn stiefzoon lijkt als twee druppels water op zijn oom René, zowel in uiterlijk als in karakter’, aldus de stiefvader Jef Mathuijssen. De recherche zegt dat zij de informatie in onderzoek hebben.

Gino Heeren (18) en Rien de Koning (42) werden dinsdag ontvoerd vanuit het garagebedrijf aan de …. In Breda. Sindsdien is zijn er de meeste wilde verhalen over het duo naar buiten gekomen. Mathuijssen zegt hierover tegen de regionale omroep ‘“Schandalige verhalen, kun je wel zeggen. Dat ze zogenaamd connecties zouden hebben met het criminele circuit. Dat geloof je toch niet? We zijn bekend bij de politie omdat wij een wapenvergunning hebben. Alleen om die reden.’

Inval in Chaam

De politie heeft na de bekendmaking meerdere tips binnen gekregen. Twee hiervan leidde naar een adres in Chaam. Hier heeft de politie in de nacht van woensdag op donderdag een inval gedaan. Beide slachtoffers werden hier niet aangetroffen.

Beloning

De hoofdofficier van justitie heeft een beloning van 10.000 euro uitgeloofd voor de tip die leidt naar de verblijfplaats van beide slachtoffers.   

Lees ook: Twee mannen ontvoerd bij autobedrijf in Breda

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: