woensdag, 30. december 2015 - 20:14 Update: 30-12-2015 22:13

Twee mannen ontvoerd bij autobedrijf in Breda

Twee mannen ontvoerd in Breda
Breda

Vanuit autobedrijf Rene de Koning Auto's aan de Aardenhoek in Breda zijn dinsdagmorgen rond 11.20 uur twee mannen ontvoerd. Dit maakte de politie woensdagavond bekend.

De slachtoffers zijn de 21 jarige Gino Heeren (links op de foto) uit Sprundel, gezet postuur, donker haar en gekleed in een opvallend lichtblauw jogging/trainingspak met witte strepen, witte sokken en slippers en de 42 jarige Rien de Koning (rechts op de foto) uit Schoondijke, gekleed in een spijkerbroek met donkerblauwe trui met capuchon.

Ook is de politie op zoek naar de daders van de ontvoering waarvan naast enkele beeldopnames slechts een summier signalement bekend is zoals de kleding die te zien is op bijgaande beeldmateriaal.  Een van de daders droeg een zwart kort jack met achterop een politielogo. Ze maakten gebruik van een blauwe Volkswagen Transporter met zwaailicht en het valse kenteken 26-BX-NT. Ze zijn met hun slachtoffers weggereden in de richting van de Heusdenhoutseweg in Breda. Verdere vluchtrichting is onbekend.

Overval op gezin als arrestatieteam

Op 12 februari van dit jaar vond er in Breda een overval plaats door mannen die zich voordeden als arrestatieteam van de politie. Ook hier werd er gebruik gemaakt van een donkere auto met een blauw zwaailicht.