woensdag, 6. januari 2016 - 11:22

IJzel en gevolgen voor UMCG op woensdag

Foto van ziekenhuis | Archief EHF
Foto: Archief EHF
Groningen

Het KNMI heeft voor woensdag weliswaar geen code rood afgekondigd voor Noord-Nederland, maarde situatie op de wegen is nog steeds problematisch. Het UMCG adviseert aan patiënten die een afspraak hebben op een van de poliklinieken om thuis te blijven. Iedereen die toch naar het UMCG komt, wordt uiteraard wel geholpen. Alle poliklinieken zijn wel open voor patiënten. Mogelijk dat de patiëntenzorg vroeg in de ochtend met wat horten en stoten op gang komt, omdat ook medewerkers van het UMCG veel moeite zullen hebben om het UMCG te bereiken.

Alle acute zorg vindt wel gewoon doorgang : onze spoedopvang is geopend, alle spoedoperaties en -opnames gaan door.

Patiënten die vandaag afspraak voor een behandeling of ingreep hebben bij het ODBC (Operatief Dagbehandelcentrum), het dagcentrum Oncologie, het endoscopiecentrum en bij de afdeling Radiotherapie, Cardiologie, Radiologie en Nucleaire Geneeskunde hebben bericht gekregen of krijgen bericht van de desbetreffende afdeling bericht wat er met hun afspraak gaat gebeuren. Uitgangspunt hierbij is dat de patiëntenzorg waar mogelijk doorgaat.

Patiënten die vandaag een afspraak in Beatrixoord hebben, zijn inmiddels al  geïnformeerd dat hun afspraak niet door gaat. 

Categorie:
Provincie: