zaterdag, 23. januari 2016 - 16:30 Update: 23-01-2016 16:36

Politie maakt einde aan illegaal pokertoernooi

Politie maakt einde aan illegaal pokertoernooi
Foto: Archieffoto ter illustratie FBF
Tilburg

In een pand aan de Jan Frederik Vlekkeweg is vrijdagavond een illegaal gokevenement opgerold. De twee organisatoren zijn aangehouden.

Op vrijdag 23 januari 2016 om 20.15 uur kwam er een tip binnen bij de politie dat er in een bedrijfspand aan de Jan Frederik Vlekkeweg een pokertoernooi bezig was. Enkele surveillance-eenheden reden naar het pand en stelden een onderzoek in. Op de eerst verdieping stonden vijf speeltafels opgesteld. Er zaten ongeveer 40 mensen te spelen. Ook werd er sterke drank geschonken. De twee organisatoren, 27-jarige mannen uit Tilburg, zijn aangehouden. Van de aanwezige bezoekers zijn de gegevens genoteerd en zijn foto’s gemaakt.

De gemeente is ter plaatse gekomen om de zaak te bekijken. In november 2015 was er in dit pand, door dezelfde verdachten, ook een gokevenement georganiseerd. Er is toen alleen voor gekozen om het evenement stop te zetten. De recherche zal, in samenspraak met de gemeente en het openbaar ministerie bekijken welke strafbare feiten en overtredingen van vergunningregels hier van toepassing zijn.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):