maandag, 25. januari 2016 - 15:56 Update: 25-01-2016 16:06

Folders en pennen bedrukken

Folders en pennen bedrukken
Foto: Reclameland
Roden

Reclame heeft een belangrijke doelstelling, namelijk het aanzetten tot aankoop. Het maakt niet uit of het hier om een product of dienst gaat, deze moet bekend worden bij de klant.

Reclame heeft dan ook nevendoelen waaronder naamsbekendheid, een goed gevoel tegenover het merk meegeven en als uiteindelijke doel de klant aanzetten tot aankoop. Reclame maken kan op verschillende manieren. Belangrijk is om de klant niet alleen te informeren, maar ook herhaling is belangrijk. Hoe vaker de klant een bepaald merk voorbij ziet komen, hoe beter dit in het achterhoofd blijft hangen. Uiteindelijk herkent de klant het logo van het bedrijf zonder de naam te lezen.

Nieuwe klanten moeten geïnformeerd worden. Als (startende) ondernemer wil je gevonden worden, en daar is reclame voor nodig. Maar alleen een logo is voor de klant nietszeggend: het bedrijf is immers nog niet voldoende onder de aandacht geweest. Folders informeren de klant over het bedrijf. Wat is het voor een bedrijf, waar staat het voor en wat heeft het de klant te bieden? Kan het aansluiten op de wensen van de klant? Zijn er aanbiedingen waardoor de klant overgehaald kan worden tot aankoop? Mensen zijn immers gevoelig voor aanbiedingen en dit kan nieuwe klanten over de streep trekken. Folders zijn een belangrijke investering voor het bedrijf. Ze kunnen huis aan huis verspreid worden, maar ook meegegeven worden aan de klant. Of ze kunnen ergens liggen, zodat potentiële klanten ze mee kunnen nemen. 

Pennen bedrukken is vooral bedoeld om naamsbekendheid mee te geven. Hoe vaker de klant een bepaald merk of een naam ziet, hoe beter dit blijft hangen. Herhaling is hierbij de boodschap, en dit moet op zoveel mogelijke manieren. Pennen bedrukken doe je dan ook met logo van het bedrijf, in de kleuren van de onderneming. Contactgegevens kunnen ook op de pennen gedrukt worden. Klanten zijn dol op gratis presentjes, en een bedrukte pen wordt dan ook altijd aangenomen én gebruikt. Betere reclame is er niet.

Categorie:
Provincie: