vrijdag, 26. februari 2016 - 19:30

Grote hoeveelheid verdovende middelen en geld aangetroffen

Grote hoeveelheid verdovende middelen en geld aangetroffen
Foto: fbf
Belfeld

In een woning hebben politiemedewerkers vrijdagochtend een grote hoeveelheid verdovende middelen en contant geld aangetroffen. Twee personen zijn hierbij aangehouden.

Door onderzoek kwam de politie uit bij een woning aan de Dwarsstraat, van waaruit handel in verdovende middelen plaatsvond. Bij controle van de woning troffen agenten hoeveelheden amfetaminen, cocaïne, enkele kilo’s hennep en tienduizenden euro’s contant geld aan. Daarnaast werden er ook enkele duizenden XTC-pillen aangetroffen. De verdovende middelen zijn in beslag genomen en worden vernietigd. Ook is er beslag gelegd op enkele quads die op het perceel stonden, waarvan de politie het vermoeden heeft dat deze met crimineel geld verkregen zijn.

Aanhoudingen

De twee bewoners zijn aangehouden op verdenking van bezit en handel in verdovende middelen, en het mogelijk witwassen van crimineel geld. Meerdere aanhoudingen in het lopende onderzoek worden niet uitgesloten. De politie zal ook een rapportage opmaken voor de gemeente Venlo, om eventueel passende maatregelen te treffen aangaande mogelijke sluiting van het pand.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: