woensdag, 2. maart 2016 - 13:58 Update: 02-03-2016 16:37

Acht redenen waarom sextoys je beter maken in bed

Acht redenen waarom sextoys je beter maken in bed
Foto: easytoys.nl
Veendam

Hoewel seksspeeltjes al lang geen taboe meer zijn, lijkt nog niet iedereen overtuigd van het nut van toys in de slaapkamer.

Sommige mensen kunnen zich zelfs persoonlijk aangevallen voelen als hun partner voorstelt er speeltjes bij te halen. Omdat ze het idee hebben dat ze niet goed zouden zijn in bed. Of omdat ze denken dat ze niet weten hoe ze hun partner op de juiste manier kunnen verwennen. 

Dit hoeft natuurlijk helemaal niet! Want wist je dat het introduceren van een paar spannende artikelen in de slaapkamer er juist voor kan zorgen dat je seksleven een boost krijgt? EasyToys.nl zette 8 redenen uiteen waarom je vandaag nog een spannend speeltje aan zou moeten schaffen! 

1. Het haalt de druk bij jou van de ketel

Je partner kan soms nog zo zijn of haar best doen, het lukt niet altijd om een hoogtepunt te bereiken. Voor vrouwen is het soms zelfs erg lastig in bepaalde posities. Juist als je met iemand samen bent, wil je de ander het gevoel geven dat hij of zij goed zit. De druk om dan tot een hoogtepunt te komen, kan erg hoog zijn. Je partner is bijvoorbeeld al gekomen of je vindt het lullig voor hem of haar als jij achterblijft. Met een goed seksspeeltje haal je die druk weg!

2. Ook jouw partner kan wat meer achterover leunen

Hetzelfde geldt natuurlijk voor je partner: Sextoys kunnen hier ook bij je partner de druk meer weghalen. Hoewel je soms nog zo hard probeert om je partner te stimuleren, het lukt niet altijd om op het juiste 'knopje te drukken'. En je partner kent je lichaam nooit helemaal zoals jij jezelf kent. Laat hem of haar kennis maken met een seksspeeltje om elkaar te verwennen, en de seks zal relaxter en leuker zijn! Ook voor je partner. Wil hij of zij het toch liever zelf proberen? Dan is 'afkijken' hoe een speeltje het doet ook altijd een optie!

3. Samen seksspeeltjes kopen, zorgt voor een band

Het kopen van seksspeeltjes zorgt er voor dat jullie band nog sterker wordt. Als je samen besluit een speeltje te proberen, is het leuk om je er samen in te verdiepen. Lees je in op internet, bestel een leuke toy. Wacht samen op het pakje, maak het open en geniet van de spanning vooraf! Als je samen een speeltje koopt, dan is het voordeel dat jullie allebei weten wat je kunt verwachten. In tegenstelling tot wanneer je partner je opeens verrast met een toy tijdens de vrijpartij. 

4. Experimenteren zorgt voor hottere seks

Als je eenmaal een seksspeeltje hebt geprobeerd, is de kans groot dat je meer wilt experimenteren. Uiteraard als je het gebruik van speeltjes in de slaapkamer leuk vindt natuurlijk. Wil je bijvoorbeeld na het proberen van een cockring eens een stapje verder? Ga dan bijvoorbeeld voor een paar handboeien of een kietelaar. Samen experimenteren zorgt er voor dat je je seksleven uit een sleur haalt en dat je je partners lijf nog beter leert kennen. En wie weet wat voor deuren het opent voor een volgende sessie in bed! 

5. Seksspeeltjes helpen je fantasieën tot leven te brengen

Niet alleen zorgen seksspeeltjes ervoor dat de seks hotter wordt. Ze kunnen er ook voor zorgen dat jullie fantasieën uitkomen. Droomde je er bijvoorbeeld altijd al van om je partner als politieman of -vrouw in de boeien te slaan? Dan heb je natuurlijk handboeien nodig! Of misschien is het je fantasie wel om een scène uit Fifty Shades of Grey na te spelen? Ook dan is het natuurlijk handig dat je SM-artikelen op je nachtkastje hebt staan. Uiteraard hoef je je hier niet voor te schamen!

6. Jullie geven een duidelijk signaal af aan de buitenwereld

Hoewel er nog steeds een beetje een taboe rust op het hebben van seksspeeltjes, zijn er steeds meer singles en koppels die ze aanschaffen. Elk koppel ontdekt na verloop van tijd een routine. Je weet wat voor de ander werkt. Het is geen geheim dat de sleur er soms in raakt. Waarom zou je daar niet iets aan doen? Jullie profiteren er beide van! Als je samen toys probeert, geven jullie een duidelijk signaal af naar de buitenwereld: ‘het maakt ons niet uit wat iemand er van vindt. Wij experimenteren graag en houden ons seksleven gezond’. 

7. Je hoeft je nieuwsgierigheid niet langer te bedwingen

Toegegeven, niet iedereen zal het meteen eerlijk durven zeggen maar stiekem zijn we allemaal nieuwsgierig naar sextoys. Of het nu gaat om het gebruik van een toy voor jezelf. Of dat je eens wilt experimenteren samen met je partner. En of je nu eens een vibrator van dichtbij wilt zien of juist een keer met een zweep wilt slaan. Waarom zou je je eigen nieuwsgierigheid bedwingen? Geef toe aan jezelf en er gaat een wereld voor je open!

8. De kans is groot dat je meerdere orgasmes beleeft

Eigenlijk hoort deze reden natuurlijk op de eerste plaats. Je kunt seksspeeltjes ook toevoegen op het moment dat jij en je partner maar niet verzadigd raken. Zijn jullie lichamelijk uitgeput maar stiekem wel toe aan een volgende ronde? Laat het werk doen met een vibrator, butt plug of een cockring! Seksspeeltjes worden niet moe en ze kunnen er zelfs voor zorgen dat je meerdere orgasmen achter elkaar beleeft. Wat willen jullie nog meer? 

Categorie:
Provincie: