donderdag, 10. maart 2016 - 16:03 Update: 10-03-2016 16:07

Politieauto met recalcitrante arrestant over de kop

Politieauto met recalcitrante arrestant over de kop
Foto: Archief EHF
Nijmegen

Een politieauto is in de nacht van woensdag op donderdag in Nijmegen rond 01.00 uur over de kop geslagen nadat deze in aanrijding was gekomen met een personenauto. Dit meldt de politie donderdagmiddag.

Over de kop

De politieauto, die op weg was met een arrestant naar het politiebureau aan de Stieltjesstraat, kwam in aanrijding met een andere auto. De politieauto vloog daarbij over de kop. Niemand raakte gewond. Het ongeval vond plaats op de kruising Groesbeekseweg en de Coehoornstraat in Nijmegen. De agenten hadden toestemming om met optische- en geluidssignalen te rijden.

Recalcitrant

De agenten waren onderweg met een arrestant die nogal recalcitrant was. Op de kruising botste de politieauto tegen een auto, bestuurd door een 25-jarige vrouw. Zij kwam vanuit de Coehoornstraat. 

De afdeling verkeersongevallen analyse doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De agenten en de arrestant werden ter plaatse door ambulancepersoneel bekeken. Collega agenten hebben de arrestant vervolgens naar het bureau overgebracht.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: