zaterdag, 12. maart 2016 - 12:12

Dode bij steekpartij in Hoevelaken

Dode bij steekpartij in Hoevelaken
Foto: Archieffoto ter illustratie FBF
Hoevelaken

De politie heeft vrijdagavond 11 maart 2016 een 42-jarige man uit Hoevelaken aangehouden na een steekincident in een pand aan de Zuiderinslag in Hoevelaken. Daarbij is een man overleden. De aangehouden man raakte zelf ook gewond en is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen behandeld.

De hulpdiensten kregen omstreeks 20.25 uur de melding dat er een steekincident had plaatsgevonden in een pand aan de Zuiderinslag in Hoevelaken. In het pand, een kraakpand, troffen zij een zwaar­gewonde man aan. De gealarmeerde ambulancemedewerkers konden niets meer voor de man doen. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De politie heeft een vermoeden wie deze man is, maar doet vandaag verder onderzoek om zijn identiteit vast te stellen. Een 42-jarige man uit Hoevelaken is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het steekincident. Hij was op dat moment ook in het pand aanwezig. Aangezien hij zelf ook gewond was geraakt, is hij voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

Onderzoek

De politie is direct een onderzoek gestart naar de precieze toedracht van het incident. Er is ter plekke forensisch onderzoek gedaan en er zijn getuigenverklaringen opgenomen van medebewoners. Het onderzoek gaat vandaag, zaterdag, verder. De verdachte zal, zodra zijn toestand het toelaat, worden gehoord.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: