zondag, 20. maart 2016 - 13:12 Update: 20-03-2016 21:38

Nog geen spoor van dader(s) dodelijke schietpartij Apeldoorn

Groot politieteam nog op zoek naar dader(s) dodelijke schietpartij Apeldoorn
Foto: Archief EHF
Apeldoorn

In Apeldoorn is de politie sinds 19.00 uur zaterdagavond nog volop met het onderzoek bezig naar het dodelijke schietincident dat plaatsvond op Houtsnijdershorst in de wijk De Maten in Apeldoorn. Dit laat de politie zondag weten.

Voortvluchtig

'De dader(s) is/zijn nog steeds voortvluchtig. De politie is gestart met een Team Grootschalige Opsporing en heeft ongeveer 25 rechercheurs op de zaak gezet. Wat de toedracht van het schietincident is geweest wordt onderzocht. De politie houdt alle scenario’s open', aldus de politie.

31-jarig dodelijk slachtoffer

Bij het schietincident kwam een 31-jarige man uit Apeldoorn om het leven. Zijn broer, een 32-jarige man zonder vaste verblijfplaats raakte zwaar gewond. De bewoonster, een 34-jarige vrouw raakte lichtgewond en kon gisterenavond na behandeling in het ziekenhuis, al kort door de politie worden verhoord. 

Forensisch onderzoek

Op de plaats van het schietincident wordt nog volop onderzoek gedaan door de technische recherche. In belang van het onderzoek doet de politie geen nadere mededelingen.

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. Ook andere informatie die kan leiden tot de aanhouding van de verdachte(n) is van harte welkom. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: