woensdag, 27. april 2016 - 9:29 Update: 27-04-2016 13:10

Vrouw (39) overleden na verkeersongeval Arnhem

Vrouw omgekomen bij verkeersongeval met drie auto's
Foto: fbf
Arnhem

De politie onderzoekt een ernstig verkeersongeval op de John Frostbrug in Arnhem, dat woensdagochtend rond 07.00 uur plaatsvond. Daarbij is een 39-jarige vrouw om het leven gekomen.

Bij dit ongeval waren drie auto's betrokken. Een auto bestuurd door een 22-jarige man uit Apeldoorn reed vanuit Arnhem-Noord de brug op en kwam door nog onbekende oorzaak op de linker rijbaan. De vrouw, die uit tegengestelde richting kwam, kon deze auto niet meer ontwijken en botste frontaal op dit voertuig. Zij kwam ter plaatse te overlijden.

Bij dit ongeval raakten bovendien twee mannen gewond. Het gaat daarbij om de 42-jarige bestuurder uit Lent van de auto, die van achter op de auto van de vrouw reed. De andere 22-jarige man bestuurde de auto die uit Arnhem Noord kwam. Deze is aangehouden; bovendien is een bloedproef afgenomen om vast te stellen of er mogelijk alcohol in het spel is.

Afsluiting brug

Het ongeval veroorzaakte een ravage; door ruimingswerkzaamheden alsmede forensisch onderzoek was de John Frostburg in beide richtingen afgesloten. Verkeer werd geadviseerd gebruik te maken van de Nelson Mandelabrug of de Sacharovbrug.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):