zondag, 7. augustus 2016 - 12:23 Update: 07-08-2016 17:15

Drie passagiers bij ernstig verkeersongeval Groningen uit taxi geslingerd

Drie passagiers uit taxi geslingerd bij ernstig verkeersongeval
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Groningen

Bij een ernstig verkeersongeval in Groningen zijn drie inzittenden van een taxi uit de auto geslingerd. Dit meldt de politie zondag.

'Het ongeval gebeurde iets na middernacht op de Oosterhamrikkade. De drie inzittenden van de taxi raakten gewond waarvan één man zwaargewond', aldus de politie.

De taxi, met daarin vier passagiers, was op de kruising tussen de Oosterhamrikkade en de Zaagmuldersweg met een andere auto in botsing gekomen. De taxi kwam vanuit de richting van Kardinge en reed in de richting van het centrum. 

Uit taxi geslingerd

De andere automobilist, een 23-jarige man uit Groningen, kwam vanuit de Zaagmuldersweg De drie mannen die achterin de taxi zaten zijn door de botsing uit de auto geslingerd. Eén van hen, een 22-jarige man uit Groningen, is in zwaargewonde toestand naar het ziekenhuis overgebracht. 

Het Mobiel Medisch Team (MMT) is ter plaatse geweest ter ondersteuning. De twee andere gewonden, twee Groningers van 22 en 25 jaar, zijn ook overgebracht naar het ziekenhuis. 

De 30-jarige taxichauffeur en 22-jarige bijrijder, beide ook uit Groningen, bleven ongedeerd. De 23-jarige automobilist uit Groningen waarmee ze in botsing kwamen bleef ook ongedeerd. De verkeersongevallenanalyse doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):