dinsdag, 8. november 2016 - 17:01 Update: 08-11-2016 17:15

Politie start TGO op na vermissing Marc de Bonte

Politie start TGO op na vermissing Marc de Bonte
Foto: Politie
Best

In verband met de zorgelijke vermissing van de 26-jarige Belgische kickbokser Marc de Bonte uit Kasterlee, hebben de politie en het Openbaar Ministerie een Team Grootschalige Opsporing (TGO) gestart. Tot nu toe is geen enkel levensteken van Marc de Bonte ontvangen en zijn er geen aanwijzingen die zijn plotselinge verdwijning kunnen verklaren. Vandaag zocht een speciaal team van de politie op het kanaal in Best naar mogelijke aanwijzingen. Vooralsnog leverde dit geen resultaten op.

Marc de Bonte is zaterdag 4 november, rond middernacht, vanuit het Belgische Turnhout op weg gegaan naar zijn vriendin in Best waar hij niet is aangekomen. Eerder die vrijdagavond is hij nog gezien in Bladel, op een personeelsfeest van de sportschool waar hij werkt. Sindsdien is er niets meer van hem vernomen.

Auto aangetroffen

Marc verplaatste zich in een zwarte Renault Clio voorzien van het Belgische kenteken: 1-ANL-604. De auto van Marc werd zondag 6 november aan het eind van de middag teruggevonden aan de Wilhelminakanaalstraat in Best, in de woonwijk Batadorp.

Getuigen

Dinsdagavond besteedt Opsporing Verzocht, op NPO1 om 20.30 uur aandacht aan de vermissing van Marc de Bonte. Het rechercheteam wil graag in contact komen met mensen die iets opvallends hebben gezien op de plaats waar de auto van Marc werd achtergelaten in Best. Ook getuigen die Marc de Bontein de nacht van 4 op 5 november nog hebben gezien of zijn auto hebben zien rijden worden verzocht om contact op te nemen met de politie 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: