vrijdag, 18. november 2016 - 10:45 Update: 19-11-2016 19:27

Vermiste meisjes waarschijnlijk niet meer in Málaga

Bergen op Zoom

De twee vermiste meisjes uit Bergen op Zoom die naar Spanje zijn vertrokken, zouden volgens een tip niet meer in Málaga zijn. Femke en Sam, beide 16 jaar, zouden gezien zijn in Marbella. Dit is ongeveer 60 kilometer ten westen van Málaga.

Volgens Omroep Brabant is de vermissing van de beide meisjes voor de families een groot raadsel. Ze zijn dinsdag op het vliegtuig gestapt richting Spanje. Dit zonder hun telefoon en weinig bagage.

Donderdag hebben diverse Spaanse televisiezenders aandacht besteed aan de zaak. Ook op Spaanse Facebookpagina’s zijn berichten verspreid om uit te kijken naar Femke en Sam.

Een woordvoerder van de families laat aan de regionale omroep weten dat zij niet uitgaan van een misdrijf, maar van harte hopen dat het een roep om aandacht is. 

Tips bij de politie

Er zijn een drietal tips bij de politie binnen gekomen over hun mogelijke verblijfplaats. Een van de tips is uit Spanje afkomstig, daarin wordt gesproken over een verblijf in Marbella. Daarnaast is er een tip uit de vrienden- en kennissenkring die ook verwijst naar een verblijfplaats in Spanje. Een derde tip heeft het over een verblijfplaats in Nederland. Alle tips worden nagetrokken.

Categorie:
Provincie: