woensdag, 14. december 2016 - 11:37

Woningovervaller met mes belt eerst netjes aan

Woningovervaller met mes belt eerst netjes aan
Foto: Archief FBF.nl
Hoogeveen

De politie doet onderzoek naar een overval op een woning aan de Staringstraat in Hoogeveen.

Dinsdagavond rond half tien deed de 25-jarige bewoner open toen er werd aangebeld. Voor de deur stond een man met een mes in zijn hand die de man bedreigde en geld eiste.

Hij ging de woning binnen. Daar ontstond een schermutseling tussen de twee mannen. De bewoner raakte daarbij gewond aan zijn handen. Mogelijk is de dader ook gewond geraakt. Deze liep de woning uit en ging daarna in de richting van het centrum. Na de melding werd een zoekactie gestart en werd ook de hulp ingeroepen van Burgernetdeelnemers. Tot op dit moment is de verdachte nog niet aangehouden. De dader heeft vermoedelijk niets buit gemaakt. Er is een buurtonderzoek gestart en een sporenonderzoek in en rond de woning. Buiten werd het mes aangetroffen. Ook dat wordt op sporen onderzocht.

De politie zoekt eventuele getuigen die rond half tien iets hebben gezien in de omgeving van de Staringstraat. Het signalement van de dader is een man van rond de 1.80 m met een breed postuur. Hij droeg een zwarte jas. Mogelijk heeft hij verwondingen. Hebt u iets gezien of hebt u informatie voor ons, neem dan contact op met de politie in Hoogezand

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):