vrijdag, 16. december 2016 - 12:05 Update: 16-12-2016 18:14

Dode en gewonde in Veendam

Veendam

In een woning aan de Continentenlaan in Veendam zijn vrijdagmorgen twee gewonden personen aangetroffen. Eén van de slachtoffers overleed later aan de gevolgen van de verwondingen. Dit maakte de politie Noord-Nederland bekend.

Een woordvoerder van de politie zegt tegenover Blik op Nieuws dat men rond half 12 via 112 een melding kreeg dat er wat aan de hand zou zijn in de woning. Bij het toegang verschaffen tot de woning is een agent licht gewond geraakt door glas. De agent is naar een huisartsenpost gegaan om zich te laten behandelen.

In de woning werden de 48-jarige bewoonster en een 51-jarige man uit Amsterdam zwaargewond aangetroffen. Meerdere ambulances en een traumahelikopter zijn bezig geweest om eerste hulp te verlenen aan de slachtoffers. De bewoonster werd in de hal van de woning gereanimeerd. Beide slachtoffers zijn met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De vrouw overleed enige tijd later aan haar verwondingen. De 51-jarige man ligt nog in het ziekenhuis. 

Het is volgens de woordvoerder nog onduidelijk wat er zich heeft afgespeeld in de woning. De politie is een sporenonderzoek begonnen in de woning. Ook is men een buurtonderzoek gestart. 

Volgens een omwonende zou er in de woning een alleenstaande gescheiden vrouw wonen die sinds kort een nieuwe vriend heeft. De vrouw zou ook regelmatig bezoek krijgen van haar dochter.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: