woensdag, 31. mei 2017 - 14:16 Update: 31-05-2017 14:20

Sectie op lichaam overleden bewoner Koningsplein Maastricht

Sectie op lichaam overleden bewoner Koningsplein Maastricht
Foto: Archief EHF
Maastricht/Den Haag

Woensdagmiddag zal bij het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) in ’s-Gravenhage sectie worden verricht op het lichaam van de overleden bewoner, die dinsdag in een woning aan het Koningsplein in Maastricht is gevonden. Dit heeft de politie woensdagmiddag bekendgemaakt.

Misdrijf

De politie trof de bewoner van het pand aan, nadat een melding was binnengekomen dat er al enkele dagen geen contact meer met hem was geweest. Wanneer het slachtoffer is overleden, is nog niet bekend. Uit onderzoek door de politie is vast komen te staan dat de bewoner door een misdrijf om het leven gekomen. 

Onderzoek

Een team van 20 rechercheurs onderzoeken de zaak. Op dit moment vindt er naast tactisch onderzoek, ook nog verder technisch onderzoek in de woning plaats. Ook is een buurtonderzoek opgestart.

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met mensen die informatie hebben over dit incident. Dit kan via 0900-8844 maar ook via een vertrouwelijk gesprek met Team Criminele Inlichtingen. Ook is het mogelijk via M., 0800-7000, informatie anoniem door te geven.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: