zondag, 4. juni 2017 - 13:02 Update: 05-06-2017 9:32

Gevonden lichaam in Bunschoten is van Savannah Dekker

Gevonden lichaam in Bunschoten is van Savannah Dekker
Foto: Politie
Bunschoten

Het lichaam dat zondagmorgen werd gevonden bij De Kronkels in Bunschoten is van de 14-jarige Savannah Dekker die sinds donderdag vermist was. Dit maakte de politie bekend.

Lichaam in het water

Omstreeks 11.40 uur vond een passant het stoffelijk overschot van Savannah in het water en waarschuwde de politie. Deze is lange tijd bezig geweest met onderzoek op de vindplaats. Ook heeft het enige tijd geduurd voordat de identiteit van het slachtoffer bekend was. Waarom dit zo lang heeft geduurd wil de politie niet zeggen.

Zoektocht vrijwilligers

Zondag hadden zich enkele honderden vrijwilligers verzameld om te gaan zoeken naar Savannah. De zoektocht heeft zich gericht in de richting van Hoogland. Tijdens de zoektocht zijn er enkele spullen gevonden. Er zou kleding en een telefoon zijn gevonden. Of dit van Savannah is zal nog moeten worden uitgezocht.

Romy Nieuwbrug

Of er een verband bestaat tussen de dood van Savannah Dekker en van de 14-jarige Romy Nieuwburg uit Hoevelaken weet de politie nog niet. Romy werd vrijdagmiddag diid gevonden aan Emelaarepad in Achterveld. Zij was door een misdrijf om het leven gekomen. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: