zondag, 1. oktober 2017 - 18:36 Update: 01-10-2017 18:48

Onderzoek naar doodsoorzaak jongeman (21) die in Groningen naast het spoor werd gevonden

Politie doet onderzoek naar doodsoorzaak jongeman (21)
Foto: fbf
Groningen

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de dood van een 21-jarige jongeman, een student, uit Groningen. Het lichaam van de man werd zondagochtend 1 oktober levenloos aangetroffen naast het spoor onder het Herewegviaduct in zijn woonplaats.

De politie startte direct een onderzoek. Het treinverkeer werd stilgelegd. Rechercheurs van de Forensische Opsporing kwamen om sporenonderzoek te doen. Rond het middaguur is het lichaam naar het mortuarium overgebracht voor nader onderzoek.

Toedracht onduidelijk

De politie tast nog in het duister over de toedracht. Met alle mogelijke scenario’s wordt nog rekening gehouden. Dat is ook de reden dat er beslag is gelegd op het lichaam. Er wordt nader onderzoek gedaan naar de doodsoorzaak. Daarnaast worden omwonenden bevraagd en wordt bekeken of er mogelijk camerabeelden zijn die meer duidelijkheid kunnen brengen.

Getuigen gezocht

Politie roept mensen op die zaterdagavond tussen 22:30 en 7:00 uur rondom het Herewegviaduct iets bijzonders hebben gezien wat mogelijk verband kan houden met dit incident dat te melden bij die politie.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: