dinsdag, 8. mei 2018 - 18:14 Update: 08-05-2018 18:25

Je nieuwe huis budgetvriendelijk inrichten

Je nieuwe huis budgetvriendelijk inrichten
Foto: SIM
Zeewolde

De aankoop van een nieuwe woning vraagt een grote hap uit je budget. Vaak blijven er voor de inrichting van de woning niet veel Euro's meer over en moet je beroep doen op oude meubeltjes en decoratiestukken van familie. Gebruik je fantasie en tover jouw nieuwe woning om naar een prachtig ingerichte thuis. Een aantal leuke ideeën om je alvast op weg te helpen!

De badkamer

Een douchecabine is over het algemeen een stuk voordeliger dan een badkuip. Zeg nu zelf, wie neemt nog de tijd voor een uitgebreid bad in het weekend? Een douchecabine bespaart ook veel plaats en bestaat in vele afmetingen, aangepast aan jouw badkamer. Ga voor de eyecatcher in je badkamer op zoek naar een stevige tweedehands kast waarop je een oude stenen lavabo monteert voor een unieke look!

Snuffel op online rommelmarkten

Maak een lijstje van de zaken die je absoluut nodig hebt in je woning maar die ook niet heel erg dringend zijn. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe keukenkraan of terrastegels. Op tweedehands websites worden ontzettend veel materialen van afbraken aangeboden. Soms kun je ze zelfs gratis afhalen mits je een handje toesteekt in het afbreken ervan. Als je elke dag een kwartiertje vrijmaakt om de nieuwste advertenties te overlopen in jouw buurt, zal je zeker ooit vinden wat je zoekt! Vergeet ook niet, een likje verf kan wonderen doen! Focus je op het potentieel van de gevonden stukken en niet op hun foutjes. 

Ontwikkel een designeroog

Kies ervoor om tijd te investeren in plaats van geld! Spendeer af en toe wat tijd op websites, blogs en sociale mediakanalen waar huisinrichting, decoratie en binnenhuisarchitectuur besproken worden. Zo doe je inspiratie op en spot jij in goedkopere winkels toch de stukken die speciaal zijn voor een licht prijsje. En geef je zelf ook vooral de tijd om je huis in te richten. Wie alles in één keer wil inrichten en een perfect instapklare, ingerichte woning wenst, die zal hier ook de prijs voor betalen. 

Categorie:
Provincie: