dinsdag, 8. december 2020 - 11:57

Man opgelicht en overvallen na contact via chatsite

Man achter laptop
Foto: Free-Photos
Winschoten

Op zondag 28 en dinsdag 30 juni 2020 werd een man uit Winschoten tot tweemaal toe in de luren gelegd via een chatsite. Beide keren dácht hij een vrouw te zullen ontmoeten, maar dat liep anders. Eén keer werd hem op een listige manier geld afgetroggeld en de andere keer werd hij overvallen.

Beide overvallen vonden plaats nadat het slachtoffer een ‘afspraakje’ maakte met een vrouw met wie hij contact heeft gehad via een chatsite. In plaats van de vrouw stond er de eerste keer een onbekende man bij het slachtoffer voor de deur. De tweede keer stond er wel een vrouw voor de deur. Zij stapte direct opzij waarna het slachtoffer opnieuw overvallen werd door een onbekende man.

Onderzocht wordt of beide incidenten met elkaar te maken hebben. Opvallend hierbij is dat beiden keren dezelfde auto wordt gezien. Het gaat vermoedelijk om een Peugeot 307 SW.

Opsporing Verzocht

Vanavond worden beelden getoond in het programma Opsporing Verzocht. Het programma is te zien op NPO1 om 20.35 uur. De herhaling is morgen, woensdag 9 december, te zien op NPO2 om 13.35 uur.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: