zaterdag, 4. juni 2022 - 11:43 Update: 05-06-2022 10:41

Vermiste Gino dood aangetroffen

forens-afzetlint-busje
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Geleen

In de zoektocht naar de vermiste 9-jarige Gino van der Straeten is zaterdagmorgen het lichaam aangetroffen van de jongen. Dit laat een woordvoerder van de politie weten.

Aanhouding

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd er een 22-jarige man aangehouden in een woning in Geleen. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de vermissing van Gino. De politie heeft de verdachte gehoord en op aanwijzing van hem is het lichaam van Gino gevonden. Dit zou in de buurt zijn van de woning van de verdachte.

Wat er zich precies heeft afgespeeld maakte de politie niet bekend. Wel dat Gino met de man is meegegaan naar de woning. De 22-jarige man zou een bekende zijn van de politie. Waarom de man eerder in contact is geweest met politie en justitie wil men niet kwijt. 

Zoektocht

De politie en vrijwilligers zijn sinds woensdagavond op zoek naar de vermiste jongen. Hij werd het laatst gezien in de speeltuin gelegen aan de Hertogenlaan en Zonstraat in Kerkrade tussen 19.30 en 20.30 uur. Ook in de dagen erna is er volop naar Gino gezocht. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):