vrijdag, 29. augustus 2008 - 20:05

Wendy van Dijk trouwt koppels

Amsterdam

Als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand verbindt Wendy van Dijk vanmiddag een Amsterdams koppel, Renu Ghoerbien (bruid) en Vishal Jageswar (bruidegom) in de echt. In het stadsdeel Zuidoost van de gemeente Amsterdam heeft de plechtigheid, die geheel door Wendy wordt gedaan, plaats. Na een beëdiging van de presentatrice door de rechter en een uitgebreide voorbereiding op de ceremonie, klinkt het ja-woord als het goed is luid en duidelijk door de raadszaal.

In het kader van haar nieuwe programma 'Million Dollar Wedding', dat zaterdag 30 augustus van start gaat bij RTL 4, is Wendy voor een dag beëdigd door de rechter tot buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Met dank aan het stadsdeel Zuidoost van de gemeente Amsterdam werd alles mogelijk gemaakt.

Het bruidspaar was blij verrast toen zij benaderd werden met de vraag of zij getrouwd wilden worden door de RTL 4-presentatrice. Renu en Vishal voelen zich zeer vereerd en vinden dat het hun mooiste dag nog een beetje mooier maakt.
Categorie:
Tag(s):