vrijdag, 23. januari 2009 - 19:43 Update: 03-10-2018 21:30

'Belinda Meuldijk op straat gezet'

Amsterdam

Na een jarenlange strijd moet Belinda Meuldijk, de ex-vrouw van zanger Rob de Nijs, hun echtelijke vila toch verlaten. Belinda woont al jaren met haar vriend Thierry en zoon Yoshi in de villa in Bosch en Duin. Vorig jaar scheidde het paar dat al lange tijd apart leefde. Toen werd besloten dat Belinda nog zes maanden in de woning mocht blijven. Rob eiste de woning vervolgens op maar Belinda weigerde te vertrekken.

De voorzieningenrechter oordeelde vrijdag dat Rob de Nijs financieel belang bij de woning heeft. Belinda beschikt volgens de rechter over voldoende middelen om zelf een huis te huren of te kopen.Wel moet De Nijs zelf de hypotheekschuld bij de bank aflossen zodat Belinda niet meer aansprakelijk is. Ook moeten de zanger en zijn ex-vrouw zorgdragen voor de verkoop van hun gezamenlijke huis in Spanje.

De 23-jarige autistische zoon van de ex-geliefden, Yoshi gaat tijdelijk naar een gezinsvervangend tehuis of gaat bij zijn vader wonen tot zijn moeder een nieuw onderkomen heeft. Ze woont momenteel met haar vriend en een hele schare dieren in een caravan in de achterhoek.

Rob wil de villa in Bosch en Duin betrekken met zijn nieuwbakken vrouw Henriette Koetschruiter.

Categorie: