vrijdag, 2. oktober 2009 - 9:43

Grote zoekactie naar vermiste Labrador Chester

Gees

Sinds 7 augustus 2009 is de 2-jarige blonde Labrador Chester van Marjan Hanus vermist. Marjan liep met Chester, en zijn broer Bailey, in Boswachterij Gees, gemeente Coevorden, wanneer de honden ineens een spurt nemen en hun neus achterna gaan. Na een klein uur komt Bailey ineengedoken en angstig terugrennen naar Marjan. Vanaf dat moment is Chester niet meer gezien.

De baasjes van Chester, hun familie, vrienden, kennissen en honderden belangstellenden tasten in het duister. Via diverse fora, YouTube, Google, radiostations, TV Drenthe, Hyves, verschillende websites en de plaatselijke kranten en kabelkrant is er al aandacht besteed aan de verdwijning van Chester. Dit heeft tot op heden en niet toe geleidt dat Chester is terug gevonden.

Zelfs in de kop van Noord Holland leven mensen mee en zoeken mensen naar Chester. In Heerlen hangen in de supermarkten en bij dierenartsen flyers met de foto van Chester en de oproep naar hem uit te kijken. Leden van de ChesterVermist-Hyves http://labradorchester.hyves.nl/ schrijven alle dierenartsen aan, om de artsen erop te wijzen iedere onbekende, blonde Labrador-reu die binnenkomt, extra te scannen en zijn chipnummer te controleren.
Provincie:
Tag(s):