dinsdag, 23. juni 2009 - 14:58

Man in been geschoten bij ruzie

Vijfhuizen

Op de Zwanenburgerdijk in Vijfhuizen in de gemeente Haarlemmermeer is maandagmiddag een man gewond geraakt bij een schietpartij. Uit een eerste politieonderzoek is gebleken dat rond 15.00 uur enkele mannen het met elkaar aan de stok kregen. Dit heeft de politie dinsdag laten weten.

Tijdens de ruzie is geschoten en is één van de mannen gewond geraakt. De man is meegereden in een auto en in Amsterdam uit de auto gezet. Hij werd aangetroffen in de Adriaan van Swietenhof in Amsterdam. De man bleek in zijn been te zijn geschoten en is opgenomen in een ziekenhuis. Het slachtoffer is een 30-jarige Amsterdammer.

De politie is bezig met een onderzoek naar de achtergronden van de schietpartij en is daarom op zoek naar getuigen, die informatie hebben die de politie kan helpen in het onderzoek.

Naast getuigen van de schietpartij zelf, wil de politie graag in contact komen met mensen die vlak voor het incident de mannen hebben gezien en wellicht de onenigheid hebben zien ontstaan.

Ook wil de politie graag weten waar de mannen voor het incident vandaan kwamen en met welke auto of auto's zij reden. Mogelijk hebben mensen direct na het incident gezien hoe de mannen zijn vertrokken en in welke richting.

Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de recherche in Hoofddorp, tel. 0900-8844. Getuigen kunnen voor het anoniem afleggen van een verklaring ook contact opnemen met 'Meld Misdaad Anoniem', tel. 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):