woensdag, 29. juli 2009 - 8:26

Online windowshoppen en winkels bezoeken met Winkelspotter.nl

Vanuit je luie stoel online shoppen is een bekend principe, vanuit diezelfde stoel daadwerkelijk winkels zien en etalages bekijken kan vanaf vandaag ook. De Telefoongids & Gouden Gids introduceert vandaag WinkelSpotter.nl, een online 360° toer langs winkels en etalages.

Op WinkelSpotter.nl kunnen shoppers winkels op een plattegrond vinden, selecteren en bezoeken. Panoramafoto’s brengen de winkelstraat online tot leven in een virtuele omgeving. Handig, ter voorbereiding van bijvoorbeeld een weekendje weg naar een andere stad.

Aan het einde van deze maand zijn alle belangrijke winkelstraten van de grootste steden in Nederland in beeld gebracht. In de toekomst kunnen bezoekers ook producten vinden, vergelijken en checken welke winkel het betreffende product op voorraad heeft. WinkelSpotter.nl is de eerste van een aantal online innovaties van De Telefoongids & Gouden Gids die deze zomer gelanceerd worden.

Grote steden in Nederland krijgen primeur
Vanaf eind augustus zijn de winkelstraten in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Groningen, Arnhem, Maastricht, Haarlem en Baarn te vinden op WinkelSpotter.nl. Andere steden en winkelstraten volgen later.

Shoppers oriënteren zich online, maar kopen het liefst in de winkel
De ambitie van De Telefoongids & Gouden Gids is om bedrijven succesvoller te laten ondernemen door ze beter vindbaar te maken.

Uit onderzoek blijkt dat het merendeel van de shoppers die zich online oriënteert het liefst naar de winkel gaat om het product te kopen. Johnas van Lammeren, online marketing manager De Telefoongids & Gouden Gids: “WinkelSpotter.nl is een perfect voorbeeld van de brug die we slaan tussen de online en fysieke wereld. Door een link te leggen tussen online orientatie en de echte winkelstraat, brengen we consumenten en winkeliers nog dichter bij elkaar.”
Categorie:
Tag(s):