donderdag, 30. april 2009 - 20:13

PvdA last 1 mei herdenking af

Rotterdam

De PvdA heeft naar aanleiding van de dramatische gebeurtenissen in Apeldoorn besloten om alle activiteiten rondom 1 mei te afgelasten. Ook worden alle campagneactiviteiten in aanloop naar de Europese verkiezingen opgeschort tot in ieder geval na het weekeinde.

'Onze gedachten zijn nu in de eerste plaats bij de nabestaanden van de vier overleden slachtoffers en bij de gewonden en hun familieleden. De PvdA Rotterdam vindt andere publieksactiviteiten nu ongepast,' aldus afdelingsvoorzitter Marja Bijl.

In Rotterdam gaan morgen de herdenking bij het Spiekman monument én de Nacht van de Arbeid in Watt morgen niet door. Ook alle 1 mei vieringen in de rest van het land worden afgelast.

De PvdA Rotterdam heeft zich daarnaast achter de oproep van het landelijke PvdA-bestuur geschaard om alle campagneactiviteiten in aanloop naar de verkiezingen voor het Europees Parlement in ieder geval tot na het weekend op te schorten. De PvdA Rotterdam heeft daarom acties op markten in kader van de Rode Zaterdag en op Dunya afgelast. De andere politieke partijen zijn ook van plan de campagne tijdelijk te staken.
Provincie:
Tag(s):