zaterdag, 21. augustus 2010 - 10:33 Update: 08-07-2014 0:28

Charles Haddon pleegt zelfmoord tijdens Pukkelpop

Charles Haddon, de frontman van het Londense electropoptrio 'Ou Est Le Swimming Pool?' heeft zichzelf vrijdagavond van het leven beroofd. De zanger zou backstage van een mast gesprongen zijn.

Volgens verschillende bronnen werd hij aangetroffen op de parking van de artiesten van het festival. De zanger zou volgens nog niet bevestigde verhalen, uit een lichtmast zijn gesprongen.

Volgens procureur Marc Rubens en organisator Chokri Mahassine zou "De artiest is vrijwillig uit het leven gestapt" zijn. Dit verklaarden zij achter de schermen in een korte mededeling. "Na onderzoek door de wetsdokter en de politie blijkt dat bij het overlijden geen derden waren betrokken. De groep krijgt psychologische bij stand en de familie in Engeland is verwittigd." aldus het bericht in Vandaag.be.

Volgens bepaalde bronnen ging aan de zelfdoding een incident vooraf. De 22-jarige zanger was het publiek ingedoken en had daarbij een vrouw zodanig verwond dat ze in kritieke toestand naar het ziekenhuis werd gebracht. Ze zou naast een beenwond ook enkele rugwervels hebben gebroken. Haar toestand is nu stabiel. Of dit ook te maken heeft met de dood van de zanger is niet duidelijk.
Categorie:
Tag(s):