donderdag, 30. augustus 2012 - 14:07

Dreigbrief bij tegenstander van coffeeshop in Farmsum

Farmsum

Een bewoner van de Hogelandsterweg in Farmsum heeft begin deze week een dreigbrief ontvangen. Deze zou stickers en posters op zijn woning hebben tegen de komst van een coffeeshop in Farmsum. Dit meldt de politie tegenover Blik op Nieuws.

Volgens de politiewoordvoerder heeft zich één persoon gemeld bij de politie die de brief als bedreigend beschouwde. De inhoud van de brief is niet van die strekking dat er een strafrechtelijk onderzoek gestart zal worden.

'Wij begrijpen dat de man de inhoud van de brief vervelend vindt', aldus de politiewoordvoerder. 'wij houden de zaak in de gaten en hopen dat het hier bij blijft'.

Onlangs liepen een grote groep bewoners van Farmsum een protestmars tegen de komst van een coffeeshop aan de Hogelandsterweg. Hierna boden zij aan de burgemeester van Delfzijl een petitie aan tegen de komst van de coffeeshop. Hoewel de kans groot is dat de coffeeshop zich aan de Hogelandsterweg zal vestigen, hebben bewoners hun hoop gevestigd op een bezwaarschrift die nog in behandeling is.

Heeft u informatie of zelf een dreigbrief ontvangen, mail dan naar groningen@blikopnieuws.nl>/b>
Provincie:
Tag(s):