donderdag, 13. september 2012 - 14:55

Twee mannen gewond bij schietpartij Rotterdam

Rotterdam

Twee mannen zijn donderdagmiddag gewond geraakt bij een schietpartij aan de Katendrechtse Lagedijk in Rotterdam. De politie kreeg kort na 12.20 uur de melding dat op zich op de Eerste Hulp van een Rotterdam ziekenhuis een man met een schotwond in de enkel bevond.

De man wilde ter plaatse gekomen agenten niet vertellen hoe hij gewond was geraakt en ook geen andere informatie verstrekken. Hierop is hij aangehouden.

Rond 12.40 uur kwam bij de politie de melding binnen dat op de Katendrechtse Lagedijk zich ook een man met een schotwond zou bevinden. Agenten constateerden dat deze persoon in de knie was geschoten. De man bevond zich in een auto met daarin ook nog een andere man. Ook deze mannen wilden weinig kwijt over de achtergronden. Ook zij zijn aangehouden.

De politie denkt dat de schietpartij zich op de openbare weg op de Katendrechtse Lagedijk afspeelde. Bij de schietpartij zijn ook nog andere verdachten betrokken. De politie heeft een vluchtauto gevonden nabij de Lepelaarsingel in Rotterdam.
Provincie:
Tag(s):