zondag, 13. september 2015 - 17:02 Update: 13-09-2015 17:02

Elia redt Feyenoord met vlammende goal

Elia redt Feyenoord met vlammende goal
Foto: Archief FBF.nl
Rotterdam

(Elfvoetbal/BlikopNieuws) Feyenoord kent de beste competitiestart sinds 2007 en klimt naar de derde plek in de Eredivisie. De Rotterdammers boekten zondagmiddag een belangrijke overwinning op Willem II, maar zag Michiel Kramer geblesseerd uitvallen.

Giovanni van Bronckhorst is met Feyenoord erg goed begonnen aan de competitie en staat op een keurige derde plek na de winst op Willem II. De bezoekers wisten Feyenoord lang in bedwang te houden, maar na rust was het Eljero Elia die zijn terugkeer in Nederland bekroonde met een vlammend schot. 1-0. De vlugge buitenspeler vierde zijn goal alsof het een kampioenstreffer betrof, maar gezien zijn blessuregevoelige verleden was zijn euforie in de Kuip begrijpelijk.

Tegenvaller voor Giovanni van Bronckhorst was het uitvallen van Michiel Kramer. Na een luchtduel met Dries Wuytens greep hij naar zijn linker onderbeen en moest hij per brancard het veld verlaten. Het betekende een smetje op de feestvreugde van de Rotterdammers, die sinds 2007 niet meer zo´n goede start hebben gekend.

Feyenoord heeft nu 12 punten uit 5 wedstrijden en staat een relatief eenvoudig programma te wachten, met wedstrijden tegen Roda JC (uit), PEC Zwolle (thuis) en De Graaschap (uit).

Provincie: