woensdag, 28. januari 2015 - 17:54 Update: 28-01-2015 17:56

Herman van der Zandt presenteert ‘Met het Mes op Tafel’

Hilversum

Vanaf maandag 9 februari neemt Herman van der Zandt tijdelijk de presentatie van ‘Met het Mes op Tafel’ op zich. 'Dat maakte van der Zandt woensdagochtend zelf bekend in Wekker - Wakker', laat omroep MAX woensdag weten.

'Door familieomstandigheden kan Joost Prinsen de presentatie van het huidige seizoen van de kennis- en blufquiz helaas niet afmaken', aldus omroep MAX. Herman van der Zandt, die in 1998 zelf als student meespeelde én in de finale terecht kwam, zal tot en met donderdag 5 maart als presentator te zien zijn. 

Presentator en mede-bedenker van ‘Met het Mes op Tafel’ Joost Prinsen: ”Vanwege familieomstandigheden lukt het mij helaas niet om het nieuwe seizoen van ‘Met het Mes op Tafel’ af te maken. Mede op mijn verzoek heeft Omroep MAX Herman van der Zandt verzocht en bereid gevonden mij te vervangen. Daar ben ik erg blij mee.”

Journalist en nieuwslezer Herman van der Zandt: “Ik heb in het verleden meegespeeld met de quiz, dus weet hoe het spel gespeeld kan worden. Ik vind het een grote eer dat ik nu Joost Prinsen mag vervangen, en aan de presentatiekant mag zitten.”

In Met het Mes op Tafel pokeren drie kandidaten met antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, maar ook rekenen en slim spelen zijn belangrijke ingrediënten van deze quiz. Wie weinig antwoorden goed heeft, kan altijd nog zijn tegenstanders proberen weg te bluffen.

Categorie:
Provincie: