zaterdag, 5. december 2015 - 14:36 Update: 06-12-2015 10:22

Kerstgroet van republikeinse politica doet denken aan nieuwe terreurbende

Kerstkaart republikeinse politica lijkt op kerstgroet van terreurbende
Foto: © Michele Fiore / Facebook.
VS

Je zal van de republikeinse politica uit de staat Nevada maar een kerstkaart ontvangen. Dan denk je bij jezelf toch ook even dat een terreurbende het oog op jou heeft laten vallen.

Maar wees gerust. Het gaat hier om een keurige hardwerkende familie van de republikeinse politica Michele Fiore. Ze heeft vorige week een foto van haar familie op Facebook geplaatst als kerstkaart voor haar familie.

Op de foto is haar hele gezin uitgerust met een behoorlijk wapenarsenaal. Voor de wapenliefhebbers zette ze er ook bij welk type vuurwapen elk familielid trots draagt. "Het is aan Amerikanen om Amerika te beschermen. Wij zijn gewoon een normale Amerikaanse familie", stelt de politica. Bij Gods gratie wenst ze haar familie ook nog fijne kerstdagen.

In eerste instantie kreeg de politica vooral veel positieve reacties op haar Facebookbericht. Maar sinds Amerikaanse media de opvallende kerstkaart onder de aandacht hebben gebracht, krijgt Fiore op Facebook meer negatieve reacties, zoals: "Goddank is dit geen normaal Amerikaans gezin" en "Smakeloos". 

Sinds de bloedige aanslag van afgelopen woensdag waarbij 14 mensen omkwamen, ligt de wapenwet in de VS weer onder vuur. 

Categorie:
Tag(s):