maandag, 1. februari 2016 - 11:32 Update: 01-02-2016 11:38

Stadje in Nieuw-Zeeland gaat gebukt onder vampiers

Stadje in Nieuw-Zeeland gaat gebukt onder vampiers
Foto: Archieffoto ter illustratie FBF
Napier

Het oh zo rustige kuststadje Napier in Nieuw-Zeeland is zo rustig niet meer nu vampieren voor de zoveelste keer hebben toegeslagen.

Alleen dit weekend al werden er bij de locale politie drie bijtincidenten gemeld. De daders lijken in de verste verte niet op Dracula, want in alle gemelde bijtincidenten gaat het om vrouwen. Zo werd zaterdag een man in zijn nek gebeten. Aan deze beet hield hij er een slagaderlijke bloeding aan over. Kort daarop moest de politie wederom uitrukken voor een bijtincident op de parking van een supermarkt. Daar was iemand in zijn oor gebeten. Ook hier bleek de gevluchte dader een vrouw.

Niet veel later was het opnieuw raak in een kroeg waar een vechtpartij eveneens tot bijten had geleid. En opnieuw ging het hier over een vrouw, die blijkbaar een gevecht tussen haar broer en een andere man wou stopzetten. Ze sprong in de nek van de man en beet hem zo hard dat hij naar het ziekenhuis moest.

Na alle bizarre incidenten doen de inwoners fluisteren dat er vampieren in het spel zijn. Ook een woordvoerder van de politie noemt het aantal bijtgevallen 'opvallend en bizar'. Onbekend is volgens de politie wie er achter de bijtincidenten zitten. Om over heuse vampiers te spreken vindt de politie nog te vroeg.  

Categorie:
Tag(s):