zaterdag, 27. februari 2016 - 15:44 Update: 27-02-2016 16:41

Amerikaanse oud-marineofficier zag belangrijke documenten: 'Ufo's en aliens bezochten de aarde'

Amerikaanse oud-marineofficier zag belangrijke documenten: 'Ufo's en aliens bezochten de aarde'
Foto: Archief FBF
Londen

In een exclisief interview met de Britse Daily Express stelt een Amerikaanse oud-marineofficier dat ufo's en aliens de aarde hebben bezocht.

De oud-officier zegt dat hij foto's van echte aliens en ufo's heeft gezien in supergeheime militaire documenten. De man, die anoniem wil blijven, zou een hooggeplaatste positie binnen het  Amerikaanse leger en de Navy Seals hebben bekleed. De 49-jarige officier doet de verrassende onthullingen in een exclusief interview met expres.co.uk en beweert dat andere klokkenluiders zijn vermoord nadat zij geprobeerd hadden zaken over buitenaardse gebeurtenissen naar buiten te brengen.

Tegen de krant zegt hij:'Ik heb nooit een ufo of een alien gezien, maar wel tienduizenden documenten die bevestigen dat ze echt zijn en de aarde hebben bezocht.' De man komt nu pas met zijn kennis naar buiten omdat hij een geheimhoudingsovereenkomst had getekend die geldig was tot 2014. Hij voegt er aan toe: 'Ik heb geen ‘smoking gun’ of kopieën. Ik werkte op de afdeling communicatie van de Amerikaanse marine en had daar toegang tot topgeheime stukken. Het enige waar ik over beschik zijn mijn getuigenis en de documenten die aantonen dat ik een veiligheidsmachtiging had voor toegang tot topgeheime informatie. Dit konijnenhol gaat heel diep.'

Op de vraag waarom hij nooit een document heeft weggenomen zegt hij dat dat bij wet verboden was. Het zou als verraad zijn gezien, en verraad was een zware misdaad. De klokkenluider benoemt  ook het incident in Rendlesham Forest en legt uit dat een hooggeplaatste officier met een ‘hogere veiligheidsmachtiging’ de waarnemingen aan hem heeft beschreven.

In juli 2015 vertelde kolonel Charles Halt aan de BBC dat hij samen met een aantal andere militairen UFO’s had gezien op de legerbasis bij Rendlesham Forest. Op 26 december 1980 werden daar ‘vreemde lichten’ gezien, waarna men op zoek ging naar de UFO’s. Officier: 'Ze pikten een ‘bogey’ op zoals dat heet, die bij Rendlesham Forest verdween. Wat daar is gezien, werd duidelijk bestuurd door een bepaalde intelligentie.'