woensdag, 9. maart 2016 - 13:45 Update: 09-03-2016 14:22

Campagneleider Hillary Clinton wil waarheid over UFO's naar buiten brengen

Campagneleider Hillary Clinton wil waarheid over UFO's naar buiten brengen
Foto: Archief FBF
New York

Tussen de onderwerpen die bij Hillary Clintons campagne op de voorgrond treden en waarover tot nu toe geheim gehouden informatie toch naar buiten komt, zoals de gezondheidszorg en het email-schandaal, staat nu ook het onderwerp buitenaardse wezens.

Volgens John Podesta, de campagneleider van Clinton, zal Clinton zich hard maken om geheim gehouden overheidsstukken over ufo's vrij te geven als zij de volgende president van de Verenigde Staten wordt. Dat heeft het New York Magazine bekendgemaakt.

Podesta is er al lang een voorstander van om de overheidsdossiers over ufo's vrij te geven en heeft dit ook vaak aanbevolen. Hij zei dit onderwerp nu uitgebreid met Hillary Clinton te hebben besproken en denkt dat zij nu inziet dat het belangrijk is en tijd is om de Amerikanen te vertellen wat de overheid weet over buitenaards leven. Podesta tegen New York Magazine: 'Ik denk dat ik haar heb overtuigd dat we moeten proberen zoveel mogelijk zaken naar buien te brengen, zodat mensen een antwoord krijgen op hun vragen.' Er kan volgens Podesta meer gesproken worden over onverklaarbare fenomenen in het luchtruim zonder dat mensen die deze verschijnselen serieus onderzoeken, belachelijk worden gemaakt.

Het is niet de eerste keer dat de vraag over ufo's wordt besproken tijdens de campagne van Hillary Clinton. Tijdens haar campagnevoering in New Hampshire zei Hillary Clinton dat ze het ufo-mysterie tot op de bodem uit wil zoeken en dat haar man tijdens zijn presidentschap de meeste Wob-verzoeken kreeg over ufo's. Clinton zei ook dat ze denkt dat 'we mogelijk al bezocht zijn.' Tijdens zijn presidentschap zou haar man zelfs zijn staf gevraagd hebben om te achterhalen of de overheid buitenaards contact had proberen te verbergen.

Volgens Podesta moet de informatie naar buiten worden gebracht, omdat de overheid de taak heeft het volk juist te informeren. Tegen  New York Magazine zegt Podesta:'We moeten dit doen want het Amerikaanse volk kan omgaan met de waarheid. Het volk wil weten wat de overheid weet. Ik ben al langer een voorstander van het bekendmaken van de verslagen over ufo's.' Op zijn laatste werkdag als beleidsadviseur van president Obama tweette Podesta: 'Mijn grootste mislukking van 2014, wederom niet gelukt om de UFO-onderzoeken te openbaren.' Hij lijkt vastbesloten om deze fout onder Hillary Clinton, mocht zij president worden, niet opnieuw te maken.